Stiekempjes

Stiekempjes.com is een datingsite voor mensen die al een relatie hebben, maar toch op zoek zijn naar een leuk contact voor een spannende affaire of een one night stand. De datingsite heeft op dit moment ruim 170.000 leden en dit betekent dat de kans groot is dat je hier een leuke man of vrouw tegenkomt.

De betrouwbaarheid van Stiekempjes.com

De persoonlijke gegevens die je aan Stiekempjes.com geeft, bijvoorbeeld bij het inschrijven bij de datingsite of het vullen van jouw profiel, worden enkel gebruikt om jouw gebruikerservaring te optimaliseren op de website. Verder is het voor leden altijd mogelijk om andere leden te blokkeren, bijvoorbeeld als ze verdachte activiteiten waarnemen bij deze leden of als ze door deze leden lastig gevallen worden. Houdt een lid zich niet aan de Algemene Voorwaarden van de datingsite, dan wordt dit lid meteen geblokkeerd door een medewerker van Stiekempjes.com.

Een groot voordeel met betrekking tot de betrouwbaarheid van deze datingsite, is dat Stiekempjes.com een Veilig Daten Keurmerk heeft. Je krijgt dit keurmerk niet zomaar, dus je kunt er zeker van zijn dat het om een betrouwbare datingsite gaat.

Inschrijven bij Stiekempjes.com

Om profielen van andere leden te bekijken en in contact te komen met andere leden, heb je zelf ook een profiel nodig. Je maakt jouw profiel aan op de homepage van de website, waar je onder andere aangeeft of je man of vrouw bent, waar je naar op zoek bent en welke nickname je wil gebruiken op de website. Heb je deze gegevens ingevuld, dan krijg je een e-mail om jouw profiel te activeren. Heb je dit gedaan, dan kun je jouw profiel vullen met informatie over jezelf en kun je vervolgens op zoek gaan naar leuke mensen op Stiekempjes.com.

De kosten van Stiekempjes.com

Je kunt Stiekempjes.com gratis uitproberen, maar als je alle functies van de datingsite wil gebruiken heb je wel een betaald lidmaatschap nodig. Sluit je een zogeheten premium abonnement af, dan kun je bijvoorbeeld berichten naar anderen sturen, profielen anoniem bekijken en leden bezoeken vanuit diverse games.

De kosten van het premium abonnement van Stiekempjes.com, zijn:

  • 2 maanden voor 39,50 euro per maand.
  • 6 maanden voor 23 euro per maand.
  • 12 maanden voor 16 euro per maand.

Je betaalt jouw abonnement met iDeal of met een creditcard, altijd via een veilige SSL-verbinding.

De mobiele app van Stiekempjes.com

Op dit moment heeft Stiekempjes.com (nog) geen mobiele app ontwikkeld, maar de datingsite is wel geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Stiekempjes.com

Let op: als je je uitschrijft bij Stiekempjes.com en je hebt jouw abonnement per creditcard betaald, dan moet je jouw abonnement altijd stopzetten. Doe je dit niet, dan blijft Stiekempjes.com geld van je rekening afschrijven.

Je zegt jouw abonnement op via de pagina ‘Instellingen’. Onder je inloggegevens vind je de tekst ‘Profiel verwijderen’ en hier klik je op om jouw profiel direct offline te halen. Heb je nog dagen openstaan voor jouw abonnement, dan vervalt dit lidmaatschap en hier krijg je geen geld voor terug van de datingsite.

6 Total Score
Stiekempjes Review

De datingsite heeft op dit moment ruim 170.000 leden en dit betekent dat de kans groot is dat je hier een leuke man of vrouw tegenkomt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply