Stellensex

Stellensex is een online platform waar je terecht kunt om een seksueel getint profiel aan te maken en via dit profiel in contact te komen met een of meerdere leden van het online platform voor erotische dates. Stellensex richt zich hierbij op verschillende doelgroepen en om ervoor te zorgen dat jij je ideale sekspartner kunt vinden, heeft de website uitgebreide zoekfuncties. Door deze zoekfilters te gebruiken, kom je gemakkelijk in contact met een seksuele partner of met meerdere seksuele partners die echt bij jou passen.

Kom in contact, stuur (erotische) berichten

Om in contact te komen met andere leden van Stellensex, gebruik je het berichtensysteem van de erotische website. Meld je je aan bij de casual datingsite, dan krijg je een aantal zogeheten sexpunten om gratis berichten te kunnen sturen. Zijn deze sexpunten op, dan kun je jouw punten zelf opwaarderen om berichten te blijven sturen naar leuke leden van de website.

De kosten van het Stellensex abonnement

De goedkoopste Stellensex sexpunten kosten je 0,07 euro per contactpunt bij het aanschaffen van een pakket van 1000 sexpunten. Koop je minder sexpunten, dan ben je over het algemeen iets duurder uit per sexpunt en betaal je dus iets meer per bericht.

Acties en kortingen

Stellensex heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

6 Total Score
Stellensex Review

De goedkoopste Stellensex sexpunten kosten je 0,07 euro per contactpunt bij het aanschaffen van een pakket van 1000 sexpunten.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply