SMflirts is een datingsite die je kunt gebruiken om gelijkgestemden te vinden op het gebied van extreme seksdates. Volgens de datingsite zelf, heeft SMflirts iedere dag nieuwe aanmeldingen en dit betekent dat je als lid van SMflirts iedere dag met nieuwe leden in contact kan komen. Het is niet alleen gratis om je in te schrijven bij deze datingsite, maar je krijgt de eerste twee berichten via de datingsite ook nog eens gratis na het aanmaken van een profiel.

De betrouwbaarheid van SMflirts

Bij casual datingsites als SMflirts is de betrouwbaarheid van de website en de privacy van de leden erg belangrijk. SMflirts geeft zelf aan volledig discreet en betrouwbaar te zijn en om te achterhalen wat de datingsite precies doet om jouw privacy te beschermen, kun je de privacy policy van de datingsite doornemen. In deze privacy policy staat niet alleen dat jouw gegevens veilig opgeslagen worden, maar ook dat jouw informatie nooit aan derden wordt verstrekt.

Inschrijven bij SMflirts

Je maakt een profiel aan bij SMflirts door het aanmeldformulier op de homepage van de datingsite in te vullen. Dit aanmeldformulier bestaat uit een tiental vragen, die onder andere over jou als persoon gaan en over de persoon gaan waar jij naar op zoek bent. Heb je alles ingevuld, dan krijg je een activatiemail. Heb je op de link in deze mail geklikt om jouw aanmelding te bevestigen, dan kun je meteen zoeken naar jouw ideale partner voor een extreme seksdate. Als nieuw lid word je standaard aangemeld voor de nieuwsbrief van SMflirts, maar hier kun je je eenvoudig voor afmelden.

De kosten van SMflirts

Als nieuw lid krijg je twee credits om twee gratis berichten of knipogen te sturen naar andere leden van de datingsite. Wil je meer dan twee berichten of knipogen versturen, dan betaal je hier een kleine vergoeding voor in de vorm van een telefonische betaling of een bundel met credits. Neem je een bundel met credits, dan krijg je 8 credits voor 3,89 euro, 20 credits voor 15,89 euro, 50 credits voor 37,49 euro, 100 credits voor 71,99 euro of 200 credits voor 139,99 euro. Per bericht of knipoog betaal je 1 credit.

De mobiele app van SMflirts

SMflirts heeft geen mobiele applicatie, maar de website van de datingsite is wel bereikbaar via apparaten als smartphones en tablets.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij SMflirts

Je schrijft je eenvoudig en snel uit bij SMflirts als je niet meer gebruik wil maken van de diensten van deze datingsite. Om je uit te schrijven, log je je in en ga je naar de service pagina. Op deze pagina vind je de optie om je profiel definitief verwijderen en als je aangegeven hebt dat je jouw profiel offline wil halen, wordt dit verzoek meteen verwijderd door de datingsite. Let op: niet alleen jouw matches, maar ook je berichten en eventuele credits worden na het verwijderen van jouw profiel allemaal verwijderd.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply