Sexpartner

Sexpartner.nl is een datingsite die opgericht is voor mensen die de lusten van een relatie wel willen, maar niet te maken willen krijgen met de lasten van een vaste relatie. Je gebruikt de datingsite om een leuke sekspartner te zoeken, waar jij spannende avonturen mee kunt beleven. Geen datingsite voor een serieuze relatie, maar een website voor mensen die gewoon meer passie en avontuur willen in hun leven.

De betrouwbaarheid van Sexpartner.nl

Sexpartner.nl heeft privacy hoog in het vaandel staan. Zo heb je bij de datingsite de mogelijkheid om jouw profielfoto wazig te maken en zo anoniem te blijven, maar gebruikt de datingsite ook een beveiligde verbinding voor betalingen. En maak je geld over naar Sexpartner.nl om andere leden berichten te kunnen sturen? Dan zie je de naam van de datingsite niet op jouw rekeningafschrift staan, maar wordt er gebruik gemaakt van een andere benaming. Heb je een partner, dan zal hij of zij in ieder geval niet zien dat je geld overmaakt naar Sexpartner.nl. Al jouw persoonlijke gegevens die je aan Sexpartner.nl geeft, worden opgeslagen in een veilige database die enkel geraadpleegd kan worden door medewerkers van de datingsite.

Inschrijven bij Sexpartner.nl

Om je in te schrijven bij Sexpartner.nl, vul je enkele vragen op de homepage van de datingsite in. Heb je dit gedaan, dan krijg je een e-mail in de inbox van het door jou doorgegeven e-mailadres. In deze mail staat een activatielink, waar je op klikt om jouw inschrijving bij Sexpartner.nl te bevestigen. Heb je jouw inschrijving bevestigd, dan kun je jouw profiel vullen en contact zoeken met andere leden.

De kosten van Sexpartner.nl

Het aanmaken van een profiel op Sexpartner.nl is helemaal gratis, maar om berichten, flirts en fotoverzoeken te sturen heb je wel credits nodig. Hoe meer credits je per keer koopt, hoe goedkoper de credits per stuk zijn. Je kunt betalen door gebruik te maken van iDeal, maar je kunt ook gebruik maken van de betaalmogelijkheden PayPal, MisterCash of een (mobiele) telefoon.

De pakketten die je aan kunt schaffen bij Sexpartner.nl, zijn de volgende:

  • XSMALL: 40 credits voor 8 berichten, 10 euro.
  • SMALL: 90 credits voor 18 berichten, 20 euro.
  • MEDIUM: 175 credits voor 35 berichten, 35 euro.
  • LARGE: 440 credits voor 88 berichten, 75 euro.
  • XLARGE: 830 credits voor 166 berichten, 124,50 euro.

De mobiele app van Sexpartner.nl

Sexpartner.nl is zeker ook geschikt voor mobiel daten, maar niet door middel van een mobiele applicatie. De website is bereikbaar voor mensen met een smartphone of tablet, maar wel enkel door gebruik te maken van de browser.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Sexpartner.nl

Als je je uit wil schrijven bij Sexpartner.nl, doe je dit door naar de instellingen van jouw profiel te gaan (nadat je je hebt ingelogd). Je klikt op ‘Verwijder mijn profiel’ en je kunt geen gebruik meer maken van de diensten van de datingsite. Let op: had je nog credits op jouw profiel staan op het moment van het verwijderen van jouw account, dan ben je deze credits kwijt. Je krijgt geen geld terug voor de credits die je verloren bent na het verwijderen van jouw profiel.

6.5 Total Score
Sexpartner Review

Je gebruikt de datingsite om een leuke sekspartner te zoeken, waar jij spannende avonturen mee kunt beleven.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply