Sexcontactoproep

De datingsite Sexcontactoproep is een website die zich op single mannen richt. Het gaat om mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een seksueel contact. Op de website vind je oproepjes van knappe vrouwen, waar de mannelijke leden van de website op kunnen reageren. Of het om echte oproepen of fake oproepen gaat, is echter niet duidelijk.

Inschrijven bij Sexcontactoproep

Sexcontactoproep richt zich op mannen die in contact willen komen met een leuke dame. Wil je je inschrijven voor deze datingsite, dan heb je dit in een mum van tijd geregeld. Wel is het goed om te weten dat je je alleen in kunt schrijven op deze website als je 18 jaar of ouder bent. De website bevat namelijk seksueel getinte content en deze content is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Sexcontactoproep: een deels fictieve datingsite

Sexcontactoproep heeft niet alleen fake leden, maar een groot deel van de oproepen op de website lijken wel nep te zijn. Houd hier rekening mee als je lid wordt van deze datingsite. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan raden wij je af om lid te worden van deze website. De meeste advertenties zijn namelijk gericht op seksueel contact en daar komt nog bij dat veel advertenties op de website nep zijn. De kans dat je hier je ideale partner vindt, is dus erg klein.

De plus- en minpunten van Sexcontactoproep

Begin je met online daten bij Sexcontactoproep, dan profiteer je van enkele voordelen. De belangrijkste pluspunten van de website, zijn de volgende:

 • De website bevat een groot aantal advertenties, van vrouwen uit het hele land.
 • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven op de website.
 • Je komt eenvoudig in contact met leuke dames als je je inschrijft op deze website.

Toch heeft deze website ook zeker enkele minpunten. Het gaat om de volgende zaken:

 • De website bevat fake profielen. Hoeveel is niet duidelijk, maar het lijkt om een groot deel van de accounts te gaan.
 • De website is niet geschikt voor mensen die een serieuze relatie zoeken.
 • De datingsite is vrij duur.

De kosten van Sexcontactoproep

Om berichten te kunnen versturen én berichten te kunnen ontvangen, betaal je credits. Dit maakt de datingsite vrij prijzig, want de meeste datingsites rekenen alleen kosten voor het versturen van berichten. Omdat je ook geld betaalt voor het ontvangen van berichten, ben je bij deze datingsite zo door je credits heen. Houd hier rekening mee als je je inschrijft, want Sexcontactoproep is zeker niet goedkoop.

 

6 Total Score

2 Comments
 1. Reply
  Guy van der Aa november 10, 2022 at 11:23 am

  Dit is geen datingsite maar internetfraude.
  Nadat je je profiel geplaatst hebt, krijg je een hele serie reacties die door een computer gegenereerd zijn: wij hebben ons als “stel” geregistreerd en kregen enkel maar reacties als “wat een leuke vrouw ben je” of “wow, wat een spannend profiel/foto’s heb je” terwijl we niets hebben ingevuld en ook geen foto’s geüpload hebben.
  De profielen zijn (bijna allemaal) fake. Wanneer je reageert, krijg je vage antwoorden die enkel maar bedoeld zijn om te antwoorden en dus meer betaalde credits te gebruiken. Als je daar in trapt, word je eindeloos aan het lijntje gehouden.
  Je krijgt ook geen refund voor de aangeschafte credits.

 2. Reply
  prive oktober 7, 2018 at 6:29 pm

  ware schande ..niks dan fake profielen en je zit dan ook direct door je credits door .Wat en zonde van mijn geld en tijd

Leave a reply