Wil jij graag seksuele contacten opdoen, maar heb je geen zin om iedere week naar de kroeg te gaan en hier hopelijk een one night stand te scoren? Dan kun je ook gebruik maken van een casual datingsite om erotische contacten op te doen. Een zeer geschikte datingsite voor erotische chats en eventueel zelfs een spannende date, is Sekshookup. 

De leden van Sekshookup

Zoals de naam van de datingsite het al verklapt, zijn de leden van Sekshookup niet op zoek naar hun ideale partner voor een lange en serieuze relatie. Ze zoeken leuke seksuele contacten, waar ze online mee kunnen chatten, spannende foto’s naar kunnen sturen en eventueel mee af kunnen spreken. Een erotisch getinte datingsite, waar je hopelijk een spannende date aan overhoudt.

De veiligheid van Sekshookup

Sekshookup is een betrouwbare en veilige datingsite. De website is volledig anoniem te gebruiken, dus je kunt de website ook gebruiken als je niet herkend wil worden. Heb je bijvoorbeeld al een partner en wil je nog wat seksuele contacten opdoen naast je partner, zonder dat iemand hierachter komt? Dan is Sekshookup hier een prima datingsite voor.

De voordelen van Sekshookup

Het gebruik van de casual datingsite Sekshookup brengt enkele voordelen met zich mee. Ten eerste heeft de datingsite een duidelijke doelgroep, wat betekent dat je op deze website enkel in contact komt met mensen die dezelfde behoeften hebben als jij. Je hoeft je niet in te houden en je hoeft niet bang te zijn dat iemand meer wil dan alleen seks, want dat is zeker niet het geval bij Sekshookup.

Een ander voordeel van de datingsite, is het feit dat de datingsite gratis te gebruiken is. Alleen als je toegang wil tot alle functies van de website, betaal je hier geld voor. Neem je genoegen met het gebruik van wat minder functies, dan kun je de datingsite ook gratis gebruiken.

Tot slot heeft de datingsite ook een mobiele website. Dit betekent dat de website ook prima te gebruiken is op een smartphone of tablet, zodat je altijd en overal op zoek kunt naar een leuke sekspartner.

De kosten van Sekshookup

Wil je gebruik maken van alle functies van deze datingsite, dan heb je hier credits voor nodig. De goedkoopste credits van de datingsite kosten je 0,72 euro per credits. Koop je deze credits, dan neem je een pakket met 275 credits.

Sekshookup kosten

De actuele prijzen voor VIP-toegang:

  • 1 maand VIP € 24,99 /mnd
  • 2 maanden VIP € 19,99 /mnd
  • 4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Sekshoopup contact adres

NETMINTS MEDIA S.R.L.
VAT RO32687752 / REGISTRATION NUMBER J12/153/2014
ALEEA SLANIC 1 A, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefoon: +44 203 608 99 38
Email: chsupport@netmints.com

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply