Seksbuddy

Seksbuddy.nl is een datingsite voor mannen en vrouwen van 18 tot en met 55 jaar die graag met leeftijdsgenoten willen flirten. Het kan om een onschuldige online flirt gaan, maar het kan ook om een contact gaan die in het echte leven verder gaat. Zo zijn er veel leden die via Seksbuddy.nl iemand ontmoeten, om hier vervolgens mee af te spreken voor een (erotisch) avontuurtje.

De betrouwbaarheid van Seksbuddy.nl

Seksbuddy.nl doet verschillende dingen om ervoor te zorgen dat jij veilig en anoniem kunt daten. Ten eerste is er een privacy statement opgesteld waar alle leden zich aan dienen te houden en die ervoor moet zorgen dat de privacy van alle leden beschermd wordt. Verder vindt het aanschaffen van credits altijd in een veilige omgeving plaats, zodat jouw betalingsgegevens nooit gestolen kunnen worden door internetcriminelen.

En wil je dat niemand te weten komt dat je lid bent van Seksbuddy.nl? Dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken om de bankafschriften die je ontvangt als je credits bij Seksbuddy.nl hebt gekocht. Op deze afschriften zie je namelijk niet de naam van de datingsite, maar een andere bedrijfsnaam om ervoor te zorgen dat niemand ziet dat jij lid bent van Seksbuddy.nl.

Inschrijven bij Seksbuddy.nl

Om de andere leden van Seksbuddy.nl te leren kennen, moet je zelf ook lid worden van de datingsite. Dit doe je door je nickname, je e-mailadres, je geslacht en andere gegevens in te vullen en jouw accountaanvraag te bevestigen. Heb je dit alles gedaan, dan kun je jouw profiel gaan vullen en mensen leren kennen via de datingsite. Let op: gebruikers die hun profiel hebben ingevuld op Seksbuddy.nl, hebben 80 procent meer kans om de juiste match te vinden. Je kunt dus beter je profiel zo goed mogelijk invullen, want hier heb je uiteindelijk profijt van.

De kosten van Seksbuddy.nl

Seksbuddy.nl claimt zelf helemaal gratis te zijn, maar de datingsite is niet volledig gratis te gebruiken. Wil je echt in contact komen met andere leden van de datingsite door hen berichten te sturen, dan heb je namelijk credits nodig. Je koopt credits in pakketten van 10 euro (10 credits), 22,50 euro (25 credits), 50 euro (40 credits), 75 euro (100 credits) of 200 euro (300 credits). Hoe meer credits je per keer koopt, hoe lager de prijs per credit wordt.

Je betaalt jouw credit met iDeal, MrCash/Bancontact, de Paysafecard of door middel van een bankomschrijving. Let op: credits hebben wel een geldigheidsduur. Heb je 90 dagen geen gebruik gemaakt van Seksbuddy.nl, dan komen jou credits te vervallen. Zorg er dus voor dat je actief blijft als je jouw credits wil houden, want anders ben je ze kwijt.

De mobiele app van Seksbuddy.nl

Seksbuddy.nl heeft geen mobiele applicatie, maar de datingsite is wel te gebruiken op mobiele apparaten zoals de tablet en de smartphone.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Seksbuddy.nl

Om je uit te schrijven bij Seksbuddy.nl, moet je je eerst inloggen. Ben je ingelogd, dan ga je naar ‘Mijn profiel’ en klik je op ‘Profiel verwijderen’. Je moet altijd een reden van afmelding geven, dus vertel de datingsite eerst waarom je jouw profiel wil verwijderen. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel van de datingsite verwijderd en worden jouw gegevens uit de database van Seksbuddy.nl gehaald. Let op: heb je nog credits, dan ben je deze kwijt. Voor openstaande credits bij het verwijderen van je profiel, krijg je geen geld terug.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply