Rijpsexcontact

Rijpsexcontact.nl is een datingsite die je gebruikt om op zoek te gaan naar een partner voor een seksueel getinte relatie. De datingsite richt zich op mannen en vrouwen tussen de 40 en 70 jaar oud, ofwel rijpe dames en heren. Er zijn ook jonge leden actief op de datingsite, maar dat komt voornamelijk omdat deze leden op zoek zijn naar een oudere man of vrouw. Rijpsexcontact.nl is uitermate geschikt voor mensen die hun sociale contacten wat uit willen breiden en meer spanning en passie in hun leven willen.

De betrouwbaarheid van Rijpsexcontact.nl

Rijpsexcontact.nl heeft een uitgebreide privacy policy geschreven en deze vind je op de website van de datingsite. Alle gegevens die jij aan Rijpsexcontact.nl doorgeeft, worden in een versleutelde database opgeslagen. Deze database kan niet door anderen dan medewerkers van de datingsite geraadpleegd worden en de gegevens in de database worden nooit aan derden verstrekt, ook niet voor commerciële doeleinden. De gegevens die je aan Rijpsexcontact.nl doorgeeft, worden overigens alleen gebruikt om matches voor je te zoeken. Helaas beschikt de datingsite niet over een beveiligde https:// verbinding, wat als verbeterpunt gezien kan worden voor Rijpsexcontact.nl.

Inschrijven bij Rijpsexcontact.nl

Om je in te schrijven bij Rijpsexcontact.nl, hoef je niets te betalen. Heb je een account aangemaakt bij de datingsite, dan krijg je drie credits cadeau om de functionaliteiten van de datingsite uit te testen en te achterhalen of Rijpsexcontact.nl bij jou past. Om een profiel aan te maken op deze datingsite, ga je naar de homepage van de datingsite. Hier vul je 15 vragen in, waarin je onder andere aangeeft waar je naar op zoek bent en wat voor persoon je zelf bent. Het invullen van 15 vragen lijkt misschien veel werk, maar dit heb je binnen enkele minuten gedaan. Heb je alles ingevuld, dan krijg je een e-mail waarin je op een activeringslink moet klikken. Heb je dit gedaan, dan kun je meteen aan de slag met Rijpsexcontact.nl.

De kosten van Rijpsexcontact.nl

Je betaalt niets om je aan te melden bij Rijpsexcontact.nl en krijgt na het aanmaken van jouw profiel zelfs drie gratis credits, maar je hebt wel credits nodig als je deze gratis credits hebt opgemaakt. Wil je een bericht of knipoog versturen naar een ander lid, dan betaal je hier namelijk 1 credit voor per bericht of per knipoog. Je kunt credits betalen door gebruik te maken van je (mobiele) telefoon, maar je kunt ook een bundel kopen met iDeal of MrCash/Bancontact. De bundels zijn altijd goedkoper per credit, dus het aanschaffen van een bundel wordt zeker aangeraden.

De kosten die je betaalt voor de credits van Rijpsexcontact.nl, zijn:

  • 1 credit voor 1,50 euro als je met een Belgisch nummer belt.
  • 1 credit voor 1,40 euro als je met een Nederlands nummer belt.
  • Een bundel met 5 credits voor 3,89 euro, ofwel 0,78 euro per credit.
  • Een bundel met 10 credits voor 9,99 euro, ofwel 1,00 euro per credit.
  • Een bundel met 25 credits voor 22,49 euro, ofwel 0,90 euro per credit.
  • Een bundel met 50 credits voor 39,99 euro, ofwel 0,80 euro per credit.
  • Een bundel met 100 credits voor 74,99 euro, ofwel 0,75 euro per credit.
  • Een bundel met 300 credits voor 199,99 euro, ofwel 0,67 euro per credit.

De mobiele app van Rijpsexcontact.nl

Op dit moment heeft Rijpsexcontact.nl nog geen mobiele app. Wel is de datingsite bereikbaar via devices als een smartphone en een tablet.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Rijpsexcontact.nl

Om je uit te schrijven bij Rijpsexcontact.nl, ga je naar de instellingen van jouw profiel. Hier volg je het stappenplan om je profiel uit te schrijven, waar je na enkele minuten al klaar mee bent. Als je jouw profiel hebt verwijderd, heb je ook geen credits meer en voor de verwijderde credits krijg je geen geld terug.

6 Total Score
Rijpsexcontact Review

Rijpsexcontact.nl is uitermate geschikt voor mensen die hun sociale contacten wat uit willen breiden en meer spanning en passie in hun leven willen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply