Omazoekt.nl is een erotische datingsite voor iedereen die van rijpe dames en heren valt. Dit kan zijn omdat je zelf al wat ouder bent en gewoon iemand van je eigen leeftijd zoekt, maar ook als je wat jonger bent en het leuk vindt om spannende dates in te plannen met een rijpe dame of heer. Volgens de datingsite zelf, komen er iedere dag 500 nieuwe leden bij en dit betekent dat je veel leuke dames en heren hebt om te leren kennen via deze datingsite.

De betrouwbaarheid van Omazoekt.nl

Zeker omdat het om een datingsite met een seksueel tintje gaat, is het belangrijk dat Omazoekt.nl betrouwbaar is en goed met jouw gegevens omgaat. Om jouw online dating ervaring zo positief mogelijk te maken bij Omazoekt.nl, controleert de datingsite alle profielen handmatig op echtheid, worden je gegevens altijd veilig opgeslagen in een versleutelde database en wordt jouw informatie niet voor commerciële doeleinden gebruikt. De enige reden dat je informatie over jezelf op moet geven bij deze datingsite, is omdat deze informatie gebruikt wordt door de datingsite om geschikte matches voor je te vinden.

Inschrijven bij Omazoekt.nl

Om op zoek te gaan naar rijpe dames of heren om een afspraak mee te maken, heb je een profiel nodig op Omazoekt.nl. Inschrijven gaat gemakkelijk en snel, want hiervoor hoef je enkele vragen te beantwoorden over jezelf en over de persoon waar jij naar op zoek bent. Op basis van de antwoorden die je geeft, wordt er een profiel voor je samengesteld en krijg je matches bij jou in de buurt.

De kosten van Omazoekt.nl

Het aanmelden is helemaal gratis en na het aanmaken van een profiel krijg je drie gratis credits om drie berichten of knipogen te sturen naar andere leden van Omazoekt.nl. Zijn jouw gratis credits op, dan kun je nieuwe credits kopen door te bellen naar Omazoekt.nl (1 credit per telefoongesprek: 1,50 euro in België en 1,40 euro in Nederland) of door een bundel met credits aan te schaffen.

De kosten van de bundels met credits van Omazoekt.nl, zijn:

  • Bundel met 5 credits: 3,89 euro.
  • Bundel met 10 credits: 9,99 euro.
  • Bundel met 25 credits: 22,49 euro.
  • Bundel met 50 credits: 39,99 euro.
  • Bundel met 100 credits: 74,99 euro.
  • Bundel met 300 credits: 199,99 euro.

De mobiele app van Omazoekt.nl

Omazoekt.nl heeft geen mobiele applicatie, maar de website van de datingsite is wel te bereiken via de mobiele telefoon of tablet door simpelweg gebruik te maken van de browser.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Omazoekt.nl

Wil je jouw profiel op Omazoekt.nl verwijderen, dan doe je dit via de service pagina. Je logt je in, je gaat naar de service pagina en je klikt op ‘Profiel verwijderen’. Je profiel wordt offline gehaald, je informatie wordt uit de database van de datingsite gehaald en je krijgt een bevestigingsmail dat je geen lid meer bent van Omazoekt.nl. Let op: na het verwijderen van jouw profiel, zijn al je openstaande credits verdwenen en hier krijg je geen geld voor terug.

6 Total Score
Omazoekt Review

Omazoekt.nl is een erotische datingsite voor iedereen die van rijpe dames en heren valt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply