Fuckbuddy

Fuckbuddy.nl is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een leuke partner voor een spannende seksuele date. Fuckbuddy.nl noemt zichzelf het ‘Facebook voor sekspartners’ en is er volledig op gericht om jou in contact te brengen met een leuke seksuele partner. Geen serieuze relaties, maar spannende avonden voor mensen die hier behoefte aan hebben.

De betrouwbaarheid van Fuckbuddy.nl

Het enige wat je hoeft in te vullen als je een account aanmaakt bij Fuckbuddy.nl, is je e-mailadres, je nickname en enkele basis persoonsgegevens zoals je adres. Dit betekent dat je relatief anoniem op zoek kunt gaan naar een leuke partner voor een seksuele relatie en niet bang hoeft te zijn dat jouw identiteit aan het licht komt. Verder staat in de Algemene Voorwaarden van de datingsite beschreven dat jouw gegevens onder geen enkele voorwaarde verstrekt worden aan derden, dus hier hoef je je ook geen zorgen om te maken. Omdat de datingsite strenge controles uitvoert onder de leden van deze datingsite, zijn er enkel echte profielen in de database van de datingsite te vinden.

Inschrijven bij Fuckbuddy.nl

Om je in te schrijven bij Fuckbuddy.nl, volg je vijf eenvoudige stappen. Je vult enkele verplichte persoonsgegevens in, maar deze gegevens worden niet in jouw profiel getoond. De datingsite gebruikt de informatie alleen om jouw account in de database te zetten en singles bij jou in de buurt te zoeken. Je adres komt dus niet op je profiel te staan, maar is enkel zichtbaar voor Fuckbuddy.nl.

Ben je ingeschreven, dan kun je meteen starten met daten bij Fuckbuddy.nl. Je kunt onbeperkt berichten sturen, je kunt profielen van andere mensen bekijken en je kunt eventueel een abonnement afsluiten om alle functies van de datingsite te gebruiken.

De kosten van Fuckbuddy.nl

Als je een gratis profiel hebt bij Fuckbuddy.nl, kun je in ieder geval berichten sturen naar andere leden en profielen van andere singles bekijken. Wil je naaktfoto’s en zelfs video’s van andere leden bekijken, dan heb je wel een betaald profiel nodig. Het betaalde lidmaatschap van Fuckbuddy.nl kost slechts 7,95 euro voor 30 dagen en als je voor langere tijd gebruik wil maken van het betaalde lidmaatschap, kun je ook een abonnement van 12 maanden afsluiten. Kies je voor het abonnement van 12 maanden, dan betaal je 49,95 euro per maand voor de datingsite.

Na 12 maanden, wordt jouw abonnement automatisch verlengd. Wil je dit niet, dan moet je het abonnement voor het verstrijken van de 12 maanden handmatig opzeggen. Na afloop van de minimale abonnementsperiode, wordt het abonnement van Fuckbuddy.nl iedere keer met 1 kalendermaand verlengd.

De mobiele app van Fuckbuddy.nl

Fuckbuddy.nl heeft op dit moment nog geen mobiele applicatie. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor apparaten als smartphones en tablets, zodat mobiel daten ook mogelijk is.

Acties en kortingen

Fuckbuddy.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pag

Uitschrijven bij Fuckbuddy.nl

Als je je uit wil schrijven bij Fuckbuddy.nl, dien je een bericht te sturen naar de klantenservice van de datingsite. Je vermeldt je naam, je geeft aan dat je jouw abonnement op wil zeggen en je laat je profiel uit de database van de datingsite verwijderen.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply