Flirtplek.nl

Flirtplek.nl is een online community voor mensen die op zoek zijn naar een seksueel contact voor een spannend avontuurtje. Je kunt de datingsite gebruiken als je alleenstaand bent, maar ook als je al een relatie hebt en zelfs als je met je partner een seksueel contact wil zoeken. Hoeveel leden de datingsite heeft is niet bekend, maar op de website van Flirtplek.nl wordt wel aangegeven dat er iedere dag nieuwe leden worden aangemeld.

De betrouwbaarheid van Flirtplek.nl

Net zoals alle andere betrouwbare datingsites, houdt Flirtplek.nl zich aan de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit betekent dat jouw persoonlijke gegevens niet aan bedrijven en instellingen versterkt worden, zodat jouw privacy gewaarborgd blijft. Verder maakt de datingsite gebruik van verregaande veiligheidsprocedures voor het beschermen van jouw gegevens, zodat je informatie door een eventuele hack of veiligheidslek ook niet openbaar gemaakt kunnen worden. Iedereen die een profiel aanmaakt, wordt gecontroleerd op echtheid door de medewerkers van deze datingsite. De fictieve profielen die op Flirtplek.nl te vinden zijn, zijn in het beheer van de datingsite zelf.

Inschrijven bij Flirtplek.nl

Om je aan te melden bij Flirtplek.nl, kies je een nickname, geef je je geboortedatum op en geef je aan met welk e-mailadres je in de database wil komen te staan. Ook geef je aan wat voor geslacht je zelf hebt en naar welk geslacht je op zoek bent via de datingsite. Heb je alle informatie ingevuld, dan krijg je een activeringsmail om jouw aanmelding officieel te maken. Eenmaal aangemeld, kun je contact maken met andere leden van de datingsite door hen flirtberichten te sturen.

De kosten van Flirtplek.nl

Flirtplek.nl is gratis, maar je kunt niet alle functies van de datingsite gebruiken als je een gratis profiel neemt. Heb je een gratis profiel, dan kun je namelijk slechts vijf flirtberichten sturen naar andere leden en dit is vaak niet genoeg om echt contact te leggen.

Wil je meer berichten kunnen sturen en wil je foto’s bekijken van andere leden, dan neem je credits af bij de datingsite. De kosten van de credits van Flirtplek.nl, zijn:

  • 10 credits: 10 euro.
  • 25 credits: 22,50 euro.
  • 50 credits: 40 euro.
  • 100 credits: 75 euro.
  • 300 credits: 200 euro.

Je kunt jouw credits aanschaffen door een betaling te verrichten met iDEAL, Click and Buy, een creditcard of Maestro.

De mobiele app van Flirtplek.nl

Flirtplek.nl heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie. Dit betekent niet dat je de datingsite niet op je mobiele telefoon of tablet kunt bezoeken, want het gehele online platform is ook op deze apparaten afgesteld.

Acties en kortingen

Flirtplek.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Flirtplek.nl

Bij de meeste datingsites kun je eenvoudig vinden hoe je een account moet verwijderen, maar bij Flirtplek.nl is dit opvallend genoeg nergens op de website te vinden. Wil je jouw account op de datingsite verwijderen, dan raden wij je aan om contact op te nemen met de klantenservice van de datingsite.

6 Total Score
Flirtplek Review

Je kunt de datingsite gebruiken als je alleenstaand bent, maar ook als je al een relatie hebt en zelfs als je met je partner een seksueel contact wil zoeken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply