Flirtbericht

Flirtbericht is een datingsite die je gebruikt als je op zoek bent naar een leuke man of vrouw voor een spannend contact. Een groot voordeel van de datingsite, is dat je zo anoniem kunt blijven als je zelf wil. Dit komt omdat je de privacy instellingen van de datingsite zelf aan kunt passen, zodat je precies zelf in kunt stellen hoeveel je van jezelf wil laten zien. Wil je zelf de touwtjes in handen houden in de zoektocht naar een leuk seksueel contact, dan past deze datingsite zeker bij jou.

De betrouwbaarheid van Flirtbericht

Flirtbericht is een betrouwbare datingsite, die al jouw persoonlijke gegevens veilig bewaart en beschermt in een beveiligde database. De gegevens die jij aan de datingsite geeft, worden onder geen enkele voorwaarde naar andere partijen gestuurd of gebruikt voor commerciële doeleinden. Verder heeft de datingsite een team dat de profielen op Flirtbericht iedere dag controleert, zodat eventuele fake profielen direct verwijderd kunnen worden. Een goede en betrouwbare datingsite, waarbij je je als lid geen zorgen hoeft te maken om de bescherming van jouw privacy.

Inschrijven bij Flirtbericht

Om een profiel aan te maken bij Flirtbericht, ben je slechts enkele minuten bezig. Je vult ongeveer tien vragen in over je seksuele voorkeuren en je uiterlijk en je vult ook je e-mailadres in. Heb je alle vragen ingevuld en het formulier verstuurd, dan krijg je een bevestigingsmail met activatielink in de inbox van het door jou opgegeven e-mailadres. Heb je op de link in de mail geklikt, dan is jouw profiel officieel aangemaakt.

De kosten van Flirtbericht

Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis en de eerste drie berichten die je via Flirtbericht stuurt, zijn bovendien kosteloos te verzenden. Heb je jouw eerste drie berichten gratis verstuurd en heb je nog niet genoeg van de datingsite, dan heb je credits nodig om nog meer berichten te kunnen sturen. Je kunt jouw credits aanschaffen door gebruik te maken van iDEAL, maar ook door een MrCash betaling te verrichten.  

Flirtbericht hanteert onderstaand kostenoverzicht bij het aanschaffen van nieuwe credits via de datingsite:

  • 1 credit PPC België, 1,50 euro.
  • 1 credit PPC Nederland, 1,40 euro.
  • Een bundel van 5 credits, 3,89 euro.
  • Een bundel van 10 credits, 9,99 euro.
  • Een bundel van 25 credits, 22,49 euro.
  • Een bundel van 50 credits, 39,99 euro.
  • Een bundel van 100 credits, 74,99 euro.
  • Een bundel van 200 credits, 199,99 euro.

Wij raden je aan om een bundel aan te schaffen, simpelweg omdat dit altijd goedkoper is dan het aanschaffen van losse credits.

De mobiele app van Flirtbericht

Flirtbericht heeft (nog) geen mobiele app ontwikkeld. Wel is de website van Flirtbericht via een smartphone of tablet te bezoeken, aangezien de website ook voor deze apparaten geoptimaliseerd is.

Acties en kortingen

Flirtbericht.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Flirtbericht

Het is erg gemakkelijk om jouw Flirtbericht profiel te verwijderen als je hier geen gebruik meer van wil maken. Je logt je in, je gaat naar de service pagina en je ziet meteen de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Heb je jouw profiel gewist, dan krijg je hier een e-mailbevestiging van en op deze manier weet je zeker dat jouw profiel inderdaad weg is. Let op: eventuele credits worden verwijderd na het verwijderen van jouw profiel en hier krijg je geen geld voor terug.

 

6 Total Score
Flirtbericht Review

Flirtbericht is een betrouwbare datingsite, die al jouw persoonlijke gegevens veilig bewaart en beschermt in een beveiligde database

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply