Datingprikbord is een website die je kunt gebruiken om een advertentie te plaatsen en op deze manier seksuele contacten op te doen. Je kunt een advertentie plaatsen als je een spannende date in wil plannen, maar ook als je een one night stand wil of als je echt op zoek bent naar een leuk contact voor een langdurige erotische relatie. Op dit moment vind je ruim 90.000 advertenties op Datingprikbord, allemaal van mensen die net als jij wat meer spanning, avontuur en passie in hun leven willen.

De betrouwbaarheid van Datingprikbord

Omdat casual datingsites eigenlijk bijna nooit een keurmerk krijgen, is het niet zo vreemd dat Datingprikbord ook geen keurmerk heeft gekregen voor bijvoorbeeld veilig online daten. Dat Datingprikbord geen keurmerk heeft, hoeft dus niet te betekenen dat deze datingsite niet betrouwbaar is. Verder is er niet veel bekend over de betrouwbaarheid van de datingsite, maar kun je wel de privacy policy lezen en de Algemene Voorwaarden doornemen om een wat duidelijker beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van Datingprikbord.

Op Datingprikbord wordt er niets gezegd over de echtheid van profielen, wat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het herkennen van fake profielen. Dit maakt Datingprikbord niet minder betrouwbaar, maar het betekent wel dat je zelf wat beter op moet letten bij het online daten via Datingprikbord.

Inschrijven bij Datingprikbord

Je schrijf je in door op de knop ‘Aanmelden’ te klikken en enkele vragen te beantwoorden. Hierna ontvang je een activatiemail, met een link waar je op moet klikken om jouw account officieel te registreren. Heb je dit gedaan, dan kun je meteen een contactadvertentie plaatsen of op zoek gaan naar een advertentie van een ander lid. Let op: de activatiemail van Datingprikbord kan in je spam inbox terecht zijn gekomen. Heb je na enkele minuten nog geen mail ontvangen in je gewone inbox, dan raden wij je aan om bij ongewenste mails te kijken.

De kosten van Datingprikbord

Om advertenties te bekijken en zelf een advertentie te plaatsen, hoef je niets te betalen. Wil je echter een bericht sturen naar een ander lid van Datingprikbord, dan moet je hier wel geld voor betalen. Je kunt berichten sturen door credits aan te schaffen, voor de volgende prijzen:

 • 1 credit voor 1,40 euro.
 • 10 credits voor 10 euro.
 • 25 credits voor 22,50 euro.
 • 50 credits voor 40 euro.
 • 100 credits voor 75 euro.
 • 300 credits voor 200 euro.

Je kunt jouw credits betalen door gebruik te maken van je mobiele telefoon, maar ook met iDeal, MrCash, Click and Buy of een creditcard.

De mobiele app van Datingprikbord

Op dit moment heeft Datingprikbord geen mobiele app, maar je kunt de website wel bezoeken door gewoon gebruik te maken van je browser op je smartphone of tablet.

Acties en kortingen

Datingprikbord.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Datingprikbord

Om je uit te schrijven, log je je in en ga je vervolgens naar ‘Account’. Op deze pagina vind je een knop met de tekst ‘Definitief opheffen van mijn account’, waar je op klikt om jouw account van de datingsite te verwijderen. Let op: heb je nog credits, dan worden deze verwijderd en hier krijg je geen geld voor terug.

Tags:

1 Comment
 1. Reply
  Tommy oktober 24, 2017 at 9:23 am

  Ik wens onmiddellijk mijn account op te zeggen maar lukt niet. Heb al van alles geprobeerd. Ik wil nu direct mijn account verwijderen.

Leave a reply