Cheaters.nl is een unieke datingsite waar je seksueel getinte advertenties kunt vinden van vrouwen die even toe zijn aan iets anders. Het zijn doorgaans vrouwen die al een relatie hebben of mogelijk zelfs getrouwd zijn, maar op seksueel gebied niet zo gelukkig zijn bij hun huidige partner. Door op hun advertenties te reageren, kun je een spannend gesprek voeren en mogelijk zelfs een afspraak maken. Cheaters.nl biedt je hier in ieder geval alle handvatten voor, zodat je zelf kunt bepalen wat je met leuke contacten van deze website wil doen.

Meld je aan en bekijk de advertenties op Cheaters.nl

Om de advertenties op Cheaters.nl te kunnen bekijken, moet je je eerst aanmelden voor de website. Dit heb je overigens zo gedaan, want je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen om een profiel aan te maken. Wil je zelf een advertentie schrijven, dan heb je hier ook een profiel voor nodig. Een groot voordeel van het plaatsen van een advertentie op Cheaters.nl, is dat dit helemaal gratis is. Je hoeft alleen te betalen voor contactmomenten op de website, ofwel het versturen van en reageren op berichten.

De kosten van Cheaters.nl

Voor het versturen van berichten heb je credits nodig. Je kunt deze credits telefonisch aanschaffen (zonder duidelijke vermelding op de telefoonrekening dat het om credits van Cheaters.nl gaat), maar je kunt de credits ook met iDeal, MrCash en een creditcard betalen. De naam op het rekeningafschrift is altijd anders dan Cheaters.nl, zodat je eventuele partner niet kan zien dat je deze website gebruikt om andere contacten op te doen.

Wil je tien credits kopen bij Cheaters.nl, dan betaal je hier 10 euro voor. Voor 25 credits betaal je de prijs van 22,50 euro, voor 50 credits betaal je 40 euro en voor 100 credits betaal je 75 euro. Het grootste pakket met credits is een pakket met 300 credits, waar je 200 euro voor betaalt. Hoe meer credits je koopt, hoe goedkoper je over het algemeen uit bent per credit.

Acties en kortingen

Kinky.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6 Total Score
Cheaters Review

Om de advertenties op Cheaters.nl te kunnen bekijken, moet je je eerst aanmelden voor de websit

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6

Tags:

1 Comment
  1. Reply
    Nico henri oktober 24, 2017 at 9:27 am

    Opzegegen Lukt niet.

Leave a reply