Badoo is een van de grootste online datingplatforms van de wereld. De datingsite heeft over de gehele wereld maar liefst ruim 228 miljoen leden, in 190 verschillende landen. De datingsite is geschikt voor mensen die gewoon een keer willen daten, maar ook voor mensen die een nieuwe vriendschap willen starten, gewoon andere mensen willen leren kennen of echt een serieuze relatie willen.

De betrouwbaarheid van Badoo

Badoo heeft 250 medewerkers in dienst, die er iedere dag voor zorgen dat de leden van de datingsite een positieve dating ervaring krijgen op de website. Een belangrijke factor bij het verbeteren van de ervaringen van de klanten van Badoo, is het weren van fake leden. Daarnaast zorgen de medewerkers ervoor dat gestolen foto’s meteen van de website worden verwijderd, dat grof gedrag gestraft wordt en dat minderjarige gebruikers zo snel mogelijk van de datingsite verdwijnen.

Verder kun je bij Badoo helemaal zelf instellen wie je profiel mag bekijken, wie contact met je op mag nemen en hoe jouw foto’s beschermd moeten worden. Op deze manier geef je jouw privacy niet uit handen, maar houd je hier zelf de controle over. Ook adviseert Badoo over hoe je de datingsite het beste zo veilig mogelijk kunt gebruiken, zodat je jezelf en jouw privacy niet in gevaar brengt op de datingsite.

Het enige minpunt van de datingsite, is dat de website geen keurmerk heeft gekregen voor veilig online daten. Dit komt omdat het om een internationale website gaat en Badoo niet alleen actief is in Nederland, waardoor de focus wat minder op het verkrijgen van nationale keurmerken ligt.

Inschrijven bij Badoo

Om singles te ontmoeten door gebruik te maken van deze datingsite, heb je een profiel nodig. Je kunt jouw profiel koppelen aan je Facebookaccount, maar je kunt ook een nieuw profiel maken door al jouw gegevens in te vullen. Dit betreffen gegeven als je voornaam, je woonplaats, je geboortedatum, je geslacht en waar je naar op zoek bent. Ook vul je in of je vrienden wil maken, wil chatten of wil daten. Omdat alle leden dit invullen, weet je precies wie waar naar op zoek is.

De kosten van Badoo

De basisfuncties van Badoo kun je gratis gebruiken. Wil je de aanvullende functionaliteiten van de datingsite gebruiken, dan heb je credits nodig. Je kunt de credits gebruiken voor de volgende functies:

 • De Rise Up functie: met deze functie zet je jouw profiel op de eerste plaats in de zoekresultaten, zodat je meer berichten krijgt.
 • De Spotlight functie: met deze functie komt jouw foto in de fotobalk aan de top van de pagina te staan, zodat je extra opvalt.
 • Extra verschijningen in het Kennismakingsspel: als je credits koopt, wordt jouw profiel extra vaak getoond in het Kennismakingsspel van Badoo.

Verder kun je de credits ook gebruiken om een cadeau te kopen voor een ander lid of om het contactlimiet te verhogen naar meer dan vijf leden per dag. Je kunt ervoor kiezen om 100, 550, 1250 of 2750 credits te kopen. Je kunt dit doen door de Automatische Opwaardeerfunctie van de datingsite te gebruiken, maar je kunt ook altijd handmatig de credits opwaarderen.

De mobiele app van Badoo

Badoo heeft een app ontwikkeld is die je kunt gebruiken op een telefoon of tablet van Apple en op een telefoon of tablet van Android of Windows. Je kunt de app downloaden in de App Store van Apple, maar ook in de Google Play Store van Android en in de Windows Store. Wat je precies kunt gebruiken op de app, is net zoals bij de website van Badoo afhankelijk van het feit of je een gratis lid bent of betaalt voor jouw lidmaatschap bij Badoo. Ben je betaald lid, dan heb je meer functies op de app dan gratis leden.

Er is ook een betaalde app, die je voor 2,99 euro kunt aanschaffen. Download je deze app, dan heb je een week lang alle functionaliteiten van Badoo en wordt er bovendien gezorgd dat jouw profiel meer opvalt tussen de andere profielen.

Acties en kortingen

Badoo heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Badoo

Om jouw profiel te verwijderen, volg je de volgende stappen:

 1. Log je in bij Badoo.
 2. Ga naar ‘Instellingen’.
 3. Selecteer ‘Profiel verwijderen’.
 4. Volg de instructies op het scherm.

Heb je de instructies op het scherm gevolgd, dan wordt jouw profiel definitief uit de database verwijderd. Credits die je nog op jouw profiel had staan, worden verwijderd zonder geld teruggave.

6 Total Score
Badoo Review

Een belangrijke factor bij het verbeteren van de ervaringen van de klanten van Badoo, is het weren van fake leden.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6.5

Tags:

7 Comments
 1. Reply
  Sterkendries an november 8, 2017 at 10:42 pm

  Ik krijg het abonnement niet opgezegd

 2. Reply
  Martijn oktober 24, 2017 at 9:17 am

  Ik wil mijn account verwijderen maar weet de inloggegevens niet meer

 3. Reply
  Bert januari 19, 2017 at 1:46 pm

  Ik heb al aantal keer geprobeerd om Badoo op te zeggen,maar het lukt niet,ik doe al 2jaar niks met badoo,heb iemand ergens anders gevonden.

 4. Reply
  eizema januari 19, 2017 at 1:38 pm

  iemand heeft mij ongevraagd aangemeld. hoe verwijder ik dit?

 5. Reply
  rika januari 19, 2017 at 1:28 pm

  ik wil mijn account verwijderen

 6. Reply
  ron november 9, 2016 at 12:47 pm

  Wil der vanaf ,hadden het voor elkaar gebokst,nu door een dom toeval ff van me,ben ik er ff op geweest ,maar net binnen die opgelegde maand periode! Weet was mijn eigen fout en kan nu niets ,want alles is in het chinees nu!

  Gewenste oplossing:
  Als het lukt om der mede met begrijpelijke hulp weg kan daar bij badoo!

 7. Reply
  Andre stollman oktober 20, 2016 at 10:51 pm

  Titel van je klacht:
  kan niks meer met badoo

  Mijn klacht:
  kan niks met badoo ook niet afmelden weet geen gebruikers naam of wachtwoord meer .graag mijn profiel als dat er nog is verwijderen bvd .mogelijk kan ik me dan opnieuw aanmelden .

  Gewenste oplossing:
  als mijn profiel verwijderd is bvd

Leave a reply