Ashley Madison

Ashley Madison is een datingsite die je kunt gebruiken als je een affaire wil starten. Heb je een relatie maar mis je de passie en de spanning, dan kun je deze website gebruiken om iemand te vinden om mee vreemd te gaan. Het motto van de datingsite is ‘life is short, have an affair’ en de leden van de datingsite kunnen zich prima vinden bij deze slogan.

De betrouwbaarheid van Ashley Madison

Ashley Madison is een internationale datingsite die actief is in dertig verschillende landen. De datingsite heeft in totaal maar liefst veertig miljoen leden en dit is zeker veel te noemen. Je zou denken dat het goed zit met de betrouwbaarheid van de datingsite door het grote aantal leden van Ashley Madison, maar toch werd in 2015 bewezen dat de betrouwbaarheid van Ashley Madison niet optimaal is. Zo werd op 20 juli 2015 bekend gemaakt dat onbekende hackers ingebroken hadden bij de datingsite, waardoor persoonlijke gegevens van maar liefst 37 miljoen leden vergaard werden.

Op het moment van het incident met de hackers was de veiligheid van de datingsite zeker niet optimaal, maar nu is er veel veranderd voor Ashley Madison. Nadat besloten werd dat de datingsite niet opgeheven zou worden door het incident, zijn er veiligheidsmaatregelen getroffen om de website vele malen veiliger te maken. Ashley Madison verstuurt je gegevens enkel over een beveiligde SSL-verbinding, je persoonlijke gegevens worden nooit getoond aan derden en ook je e-mailadres wordt goed bewaard. Nu kan Ashley Madison wel 100 procent discretie garantie geven, dus hoef je je geen zorgen meer te maken dat het incident van vorig jaar zich herhaalt.

Ashley Madison heeft geen Nederlands keurmerk, maar dit komt omdat de datingsite zich niet enkel op de Nederlandse markt richt. Een gemis voor een grote datingsite als Ashley Madison, maar door het grote aantal landen waar de datingsite zich op richt, zeker niet onbegrijpelijk.

Inschrijven bij Ashley Madison

Om je in te schrijven bij Ashley Madison, geef je eerst aan waar je naar op zoek bent. Hierbij kun je kiezen voor een spannend online contact, maar ook voor een eenmalige date of een echte affaire. Heb je dit ingevuld, dan moet je enkele persoonlijke gegevens achterlaten om jouw profiel te kunnen vullen. Denk hierbij aan je leeftijd, maar ook aan je postcode en je e-mailadres. Heb je dit alles ingevuld, dan plaats je een foto. Eventueel kun je jouw gezicht herkenbaar laten staan op deze foto, maar je kunt je gezicht ook afschermen. Tot slot vertel je wat over jezelf en is je profiel helemaal ingevuld, zodat je kunt starten met online daten.

Daten via Ashley Madison

Je kunt op zoek gaan naar leuke mannen of vrouwen door te zoeken op leeftijd, maar ook tot de afstand van jouw postcode. Een groot voordeel van Ashley Madison, is het feit dat het een internationale datingsite is. Ga je op zakelijke reis, dan kun je op jouw bestemming in het buitenland ook in contact komen met leuke mannen of vrouwen. Je kunt dus niet alleen vreemd gaan in Nederland, maar ook in het buitenland.

Naast het zoeken op leeftijd op afstand, is het ook mogelijk om geavanceerd te zoeken. Omdat er zo veel leden actief zijn op Ashley Madison, is dit zeker aangeraden. Je kunt op deze manier zoeken op jouw voorkeuren, zoals de relatie waar iemand naar op zoek is, de lengte van jouw perfecte partner, het gewicht, zijn of haar relatiestatus en/of zelfs zijn of haar rookgewoontes. Heb je iemand gevonden die je leuk vindt, dan kun je hem of haar een knipoog of berichtje sturen. Is deze persoon online, dan kun je meteen gaan chatten.

De kosten van Ashley Madison

Om te chatten, berichten te sturen en nieuwe contacten te maken, heb je credits nodig. Je betaalt dus niet per maand als je gebruik maakt van Ashley Madison, maar betaalt per activiteit door credits af te nemen bij de datingsite.

Om een nieuw contact te maken, gebruik je vijf credits. Wil je een bericht sturen of een collect-bericht lezen, dan betaal je ook vijf credits. Wil je 30 minuten live online chatten, dan betaal je hier 30 credits voor. Wil je 60 minuten online chatten, dan kost dit 50 credits.

Voor 100 credits betaal je 0,49 euro per credit, voor 500 credits betaal je 0,30 per credit en voor 1000 credits betaal je 0,25 euro per credit. Hoe meer credits je afneemt, hoe goedkoper je dus uit bent per credit.

De mobiele app van Ashley Madison

In tegenstelling tot veel andere datingsites, heeft Ashley Madison wel een mobiele app. Je kunt de app downloaden op jouw Android apparaat, maar ook op jouw telefoon of tablet met iOS. Wil je ook onderweg kunnen daten, tijdens je werk kunnen chatten of berichten sturen tijdens die saaie verjaardag of familiebijeenkomst, dan is de mobiele app van Ashley Madison de perfecte mogelijkheid om dit te kunnen doen. Daar komt nog bij dat je met de app op zoek kunt gaan naar getrouwde mannen of vrouwen bij jou in de buurt, zodat je altijd gerichte matches krijgt die bij jou in de buurt zijn op het moment van het openen van de app.

Acties en kortingen

AshleyMadison.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Ashley Madison

Ashley Madison biedt je twee mogelijkheden om je uit te schrijven bij de datingsite. Je vindt deze twee mogelijkheden onder het kopje ‘Profiel Beheren’. Ten eerste kun je ervoor kiezen om je profiel (tijdelijk) te verbergen en uit de zoekresultaten te halen. Wil je tijdelijk even niet daten, dan kies je voor deze optie. Wil je helemaal niet meer daten, dan verwijder je jouw profiel definitief. Om je profiel definitief te verwijderen, betaal je wel eenmalig de verwijderingskosten van 19 euro.

 

8 Total Score
Ashley Madison Review

Het motto van de datingsite is ‘life is short, have an affair’

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
7
Kosten
7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply