Affairland.com

Affairland.com is een internationale datingsite, waarop mannen en vrouwen met een relatie elkaar vinden. Door de jaren heen kan de spanning uit je relatie verdwenen zijn, waardoor je meer spanning wilt! Je vindt die spanning mogelijk in een seksueel getint contact met andere mannen en vrouwen, zonder dat je partner hiervan op de hoogte is. Affairland.com is een datingsite die zich niet alleen op Nederlandse mannen en vrouwen richt, maar ook veel leden uit andere Europese landen heeft. Heb je bijvoorbeeld al eens contact gehad met een knappe Oost-Europese man of vrouw? Op Affairland.com wordt deze mogelijkheid je geboden!

De contacten die je via Affairland.com opdoet hoeven niet altijd tot een serieuze date te leiden buiten de datingsite om. Ook het hebben van contact met anderen kan al voor een bepaalde spanning zorgen. Deze spanning groeit naarmate het contact wat je met een man of vrouw hebt een seksueel tintje krijgt. In een later stadium kun je het contact via deze datingsite verplaatsen naar contact voor de webcam, buiten de datingsite om. Zo wordt het nog spannender.

Account aanmaken bij Affairland.com

Het is heel eenvoudig om een nieuw account aan te maken bij Affairland.com. Voor het aanmaken van een profiel hoef je niets te betalen, dit is net als op veel andere datingsites gratis. Nadat je een account hebt aangemaakt is het verstandig om je profiel zo goed mogelijk in te vullen. Des te meer informatie je aan je profiel toevoegt, des te groter wordt ook de kans op een match binnen Affairland.com. Daarbij vind je het zelf toch ook fijn als een match veel informatie over zichzelf deelt?

Met een gratis account kun je niet direct berichten naar andere leden sturen. Wel is het mogelijk om profielen van leden te bekijken. Om contact op te nemen met andere leden dien je een abonnement af te sluiten, wat in het gunstigste geval circa dertig euro per maand kost. Dit abonnement heeft een looptijd van drie maanden. Mocht je een abonnement met een kortere looptijd wensen, dan stijgt de maandprijs.

Leuke matches vinden voor een date

Nu je een account hebt aangemaakt en een bijpassend abonnement hebt afgesloten, kun je starten met het zoeken naar leuke matches bij jou in de buurt. De website beschikt over een uitgebreide zoekfunctie, waarbij je verschillende filters kunt gebruiken. Deze filters maken het makkelijker om een match te vinden, die aansluit bij je persoonlijke smaak. Wanneer je een match gevonden denkt te hebben, kun je hem of haar een eerste berichtje sturen. Val niet direct met de deur in huis, maar bouw het contact altijd geleidelijk op. Zo voorkom je dat iemand schrikt van de manier waarop je hem of haar benadert.

Naarmate jullie een langere tijd contact met elkaar gehad hebben, kun je er voor kiezen om telefoonnummers uit te wisselen. Met het uitwisselen van jullie telefoonnummers wordt het mogelijk om af en toe te telefoneren, te communiceren via Whatsapp, enzovoorts. Dit is vaak fijner dan het voortdurend via de datingsite zelf berichten moeten sturen. Ook kun je door af en toe te bellen achterhalen of iemand wel te vertrouwen is!

Voor- en nadelen van Affairland.com

Het voornaamste voordeel van Affairland.com is het feit dat deze datingsite vrij anoniem is. Je kunt onder een schuilnaam actief zijn en je echte naam alleen aan matches vertellen. Zo voorkom je dat bekenden je op de datingsite zullen herkennen. Ook is het abonnementssysteem een voordeel. Veel andere datingsites werken met een creditsysteem, wat de kans op nepprofielen op een datingsite groter maakt. Affairland.com breekt met een dergelijk creditsysteem.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply