SamenChristen

SamenChristen.nl is een datingsite voor mannen en vrouwen met een sterke overtuiging voor het christelijke geloof. Word je lid van deze datingsite, dan maak je kennis met leuke singles die dezelfde normen en waarden hebben als jij. Zeker als je de geloofsovertuiging van jouw partner belangrijk vindt, is het een aanrader om je in te schrijven voor deze datingsite en op deze manier naar jouw ideale partner op zoek te gaan. Je kunt de website gebruiken om een serieuze relatie te starten, maar ook om gewoon een leuke date te plannen met een gelijkgestemde of nieuwe vriendschappen op te doen.

De betrouwbaarheid van SamenChristen.nl

De redactie achter de datingsite SamenChristen.nl neemt de privacy van de leden van de datingsite erg serieus en heeft de beveiliging van de website hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat er veel tijd en energie wordt gestoken in het beschermen van de privacy van leden, maar ook dat alle profielen handmatig gecontroleerd worden om fake leden te weren. De datingsite heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van online dating en dit betekent dat de medewerkers van de datingsite precies weten hoe ze jou moeten beschermen. Op het gebied van betrouwbaarheid, zit je dus zeker goed bij deze datingsite.

Inschrijven bij SamenChristen.nl

Je kunt je aanmelden bij SamenChristen.nl door het inschrijfformulier op de homepage in te vullen. Hierbij geef je aan welke nickname je wil gebruiken, wat jouw e-mailadres is, welke geboortedatum je hebt en welk geslacht je hebt. Heb je deze eerste gegevens ingevuld, dan moet je enkele vragen invullen over jouw persoonlijkheid. Op basis van de antwoorden die jij op deze vragen geeft, wordt jouw profiel later gekoppeld aan andere profielen. Zorg er dus voor dat je de vragen goed beantwoordt, want op basis van deze antwoorden word jij voorgesteld aan leuke singles op SamenChristen.nl.

Na het invullen van de vragen over jezelf, geef je nog kort aan wat Jezus voor jou betekent. Heb je dit in jouw eigen woorden omschreven, dan wordt jouw profiel opgeslagen en online gezet. Nu kun je meteen starten met daten door de matches van SamenChristen.nl te bekijken.

De kosten van SamenChristen.nl

Je kunt SamenChristen.nl als nieuw lid altijd twee weken gratis uitproberen. Na twee weken verloopt dit gratis abonnement automatisch en dit betekent dat je jouw lidmaatschap moet verlengen voor 5 euro per maand. Wil je niet blijven daten via SamenChristen.nl, dan laat je jouw gratis abonnement gewoon aflopen.

De mobiele app van SamenChristen.nl

SamenChristen.nl heeft geen mobiele applicatie, maar je kunt wel mobiel daten als je een iOS apparaat hebt met versie 5 of een apparaat hebt met Android vanaf versie 4. Wel adviseren de medewerkers van de datingsite een recente browser voor mobiel daten, zoals Chrome, Internet Explorer, Safari, FireFox en Opera. Hoe recenter de browser, hoe beter de mobiele website werkt en hoe gemakkelijker je kunt daten op jouw mobiele telefoon of tablet.

Acties en kortingen

SamenChristen.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij SamenChristen.nl

Wie geen lid meer wil zijn van SamenChristen.nl, hoeft helemaal niets te doen om het lidmaatschap bij deze datingsite te beëindigen. Ook als je een betaald lidmaatschap hebt, verloopt jouw abonnement namelijk automatisch na een maand. Wil je geen lid meer zijn, dan laat je jouw abonnement gewoon aflopen en dan ben je geen lid meer.

6 Total Score
SamenChristen Review

Je kunt SamenChristen.nl als nieuw lid altijd twee weken gratis uitproberen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6
3 Comments
 1. Reply
  Monique juni 17, 2022 at 1:39 pm

  Zeer slecht. Site kent maar één beheerder die zo onfatsoenlijk is al je verstuurde mails ongevraagd nee te lezen. Te onbeschoft voor woorden!

 2. Reply
  Annemieke februari 13, 2022 at 1:10 pm

  Verzameling zeer behoudende christenen. Ze zijn overal op tegen (van abortus tot homoseksualiteit) en de man is hoofd van het gezin. Dan weet je genoeg, toch?? Als je een afwijkende mening hebt, gooien ze je van de site, haha! Af en toe kom ik er (als het gratis is) om de boel een beetje op te schudden, maar daar kunnen die tere zieltjes niet zo goed mee omgaan. Als katholiek heb je hier niks te zoeken. Ik zou zeggen, wegblijven daar!!

 3. Reply
  Coby januari 19, 2017 at 1:44 pm

  Niemand gevonden

Leave a reply