Regiosexcontact

Regiosexcontact is een datingsite die je kunt gebruiken om regionale sekscontacten op te doen. De datingsite kan gebruikt worden door mensen die op zoek zijn naar een date, maar ook door mensen die echt een seksuele relatie willen beginnen. Leden worden aan elkaar gekoppeld op basis van de voorkeuren, maar ook op basis van interesses en persoonlijke eigenschappen. Op dit moment zijn er ruim 4000 leden lid van de datingsite, dus je hebt een groot aantal profielen om uit te kiezen als je een ideale sekspartner zoekt met behulp van Regiosexcontact.

De betrouwbaarheid van Regiosexcontact

Regiosexcontact heeft een privacy policy geschreven om jou duidelijk te maken hoe de datingsite met jouw persoonlijke gegevens omgaat. In het document lees je ponder andere dat de persoonlijke gegevens die jij bij deze datingsite achterlaat, enkel worden gebruikt om andere leden aan jou te koppelen. Daarnaast lees je in de privacy policy dat betalingen altijd verricht worden in een veilige SSL-verbinding, dat jouw gegevens niet door derden onderschept kunnen worden en dat jouw gegevens ook niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

back to menu ↑ Inschrijven bij Regiosexcontact

Wil je een profiel aanmaken bij Regiosexcontact, dan is dit helemaal gratis. Je gaat naar de homepage van de datingsite, vult je geslacht in, geeft aan waar je naar op zoek bent en kiest een fictieve profielnaam. Verder geef je jouw e-mailadres op, zodat er een activatielink voor jouw profiel verstuurd kan worden. Heb je op deze link geklikt, dan heb je officieel een profiel aangemaakt bij Regiosexcontact.

De back to menu ↑ kosten van Regiosexcontact

Heb je een gratis profiel bij Regiosexcontact, dan kun je enkel gebruik maken van de basis functionaliteiten van de datingsite. Dit betekent dat je berichten kunt sturen, andere profielen kunt zoeken en foto’s van andere leden kunt bekijken. Wil je meer doen met de datingsite, dan heb je een betaald profiel nodig.

Om toegang te krijgen tot de aanvullende functies van de site, kun je gebruik maken van drie opties:

  1. De toegangsvorm: je betaalt een bepaalde prijs per dag om de extra functies van Regiosexcontact te kunnen gebruiken.
  2. Het opwaardeerplan: je betaalt een bepaalde prijs om regelmatig nieuwe credits te ontvangen bij Regiosexcontact.
  3. Het VIP abonnement: je betaalt de prijs van het abonnement en krijgt voor bepaalde tijd toegang tot de uitgebreide functies van Regiosexcontact.

Je kunt veilig betalen via IDEAL, maar ook via een online machtiging, een creditcard of een overboeking.

De mobiele back to menu ↑ app van Regiosexcontact

Op dit moment is er (nog) geen mobiele app voor Regiosexcontact. Of deze app in de toekomst nog ontwikkeld zal worden, is niet duidelijk. De website van Regiosexcontact is overigens wel bereikbaar via de mobiele telefoon en tablet, maar niet alle functies werken even goed op de mobiele site van de datingsite.

back to menu ↑ Acties en kortingen

Regiosexcontact.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij Regiosexcontact

Wil je jouw profiel bij deze datingsite verwijderen, dan is dit zo gebeurd. Je logt je in, je klikt op ‘Instellingen’ en je gaat naar ‘Mijn account’. Vervolgens kies je voor de mogelijkheid ‘Uitschrijven’, waarna je bevestigt dat je jouw account wil verwijderen. Heb je een abonnement lopen of heb je nog credits, dan krijg je het geld van dit abonnement of deze credits niet terug.

Wil je jouw account even tijdelijk verbergen, dan kun je jouw profiel op de site ook tijdelijk verbergen. In de veelgestelde vragen op de website van Regiosexcontact lees je hoe je dit kunt doen. Verberg je jouw account tijdelijk, dan ben je jouw abonnement en/of credits niet kwijt.

Tags:

1 Comment
  1. Reply
    Douwe oktober 23, 2017 at 10:42 am

    Niet verwacht, maar vanmiddag m’n 2e sexdate in Hoorn.
    De credit kosten vallen reuze mee. Het werkt echt!

Leave a reply