Vindjeaffaire

Vindjeaffaire.nl is een datingsite die je kunt gebruiken als je online op zoek wil gaan naar jouw ideale Casual Sexdate. De datingsite richt zich op mannen en vrouwen en is te gebruiken door alle  seksualiateten.

De betrouwbaarheid van Vindjeaffaire.nl

Vindjeaffaire heeft geen keurmerken, maar dit is vaak het geval bij casual datingsites. Wat de datingsite wel heeft, is een goede set Algemene Voorwaarden en een goede privacy policy. Lees je deze documenten door, dan kom je er al snel achter dat deze datingsite goed met jouw persoonlijke gegevens omgaat en dat je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen. Verder vinden betalingen bij Vindjeaffaire altijd plaats via een beveiligde omgeving, zodat jouw betaalgegevens niet gestolen kunnen worden door hackers of criminelen.

back to menu ↑ Inschrijven bij Vindjeaffaire.nl

Om een account aan te maken bij Vindjeaffaire, moet je enkele persoonlijke gegevens invullen. Denk hierbij aan een gebruikersnaam, je e-mailadres, een wachtwoord, je leeftijd en je woonplaats. Ook geef je aan binnen welke leeftijdscategorie jouw seksuele partner moet vallen, zodat de datingsite weet waar je naar op zoek bent. Heb je alles ingevuld, dan bevestig je jouw aanmelding en krijg je een activeringsmail in de inbox van het door jou opgegeven e-mailadres. Na het aanklikken van de link in de activeringsmail, is jouw profiel officieel aangemaakt.

Je bent niet verplicht om jouw profiel verder in te vullen na het inschrijven, maar dit wordt wel aangeraden. Vul je jouw profiel verder in, dan heb je namelijk meer kans dat andere mensen jou aantrekkelijk en interessant vinden. Vul je niets in, dan zal er minder interactie zijn op Vindjeaffaire. Heb je een profiel, dan kun je mensen zoeken door naar de matches van Vindjeaffaire te kijken of door de zoekfunctie van de datingsite te gebruiken.

De back to menu ↑ kosten van Vindjeaffaire.nl

Het grootste deel van de website van Vindjeaffaire is gratis te gebruiken. Zo kun je gratis profielen bekijken, gratis naar mannen of vrouwen zoeken en gratis jouw profiel vullen met informatie over jezelf. Waar je wel geld voor moet betalen bij de datingsite, is het versturen van berichten naar andere leden. Hierbij dien je credits af te nemen, die je voor 10 euro kunt kopen (10 credits), maar ook voor 22,50 euro (25 credits), 40 euro (50 credits), 75 euro (100 credits) of 200 euro (300 credits). Hoe meer credits je koopt, hoe lager de prijs per credit wordt.

De mobiele back to menu ↑ app van Vindjeaffaire

Fuckfinders heeft op dit moment (nog) geen mobiele app om met de smartphone of tablet te kunnen daten. Wel werkt de website van de datingsite goed op deze apparaten, wat mobiel daten toch mogelijk maakt.

back to menu ↑ Acties en kortingen

Fuckfinders.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij Vindjeaffaire

Je kunt je gemakkelijk en snel uitschrijven bij Fuckfinders als je geen gebruik meer wil maken van deze casual datingsite. Zo ga je naar ‘Mijn profiel’, klik je op het tandwiel icoontje om naar de instellingen van de datingsite te gaan en klik je vervolgens op ‘Definitief opheffen van mijn account’. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel definitief verwijderd.

Tags:

8 Comments
 1. Reply
  karbid mei 5, 2018 at 5:59 pm

  Kan nog steeds geen credits kopen hoe lang gaat dit nog duren?

 2. Reply
  Jan oktober 24, 2017 at 9:01 am

  Ik wil met ingang van nu mijn account laten stoppen,wens geen gebruik meer te maken van deze diensten

 3. Reply
  ghislain januari 30, 2017 at 2:07 pm

  ik probeer mijn account te verwijderen maar het lukt niet?

 4. Reply
  Virelco januari 19, 2017 at 1:45 pm

  Opzeggen van account funtionneert niet

 5. Reply
  Bruggeman november 9, 2016 at 12:50 pm

  Zoals ik hierboven vermeldde kan ik op die site niet afmelden en dagelijks stroomt er een flink aantal emails binnen; terwijl het allemaal geldklopperij is (nepprofielen)!
  Ik wil hier vanaf en meteen een klacht tegen hen indienen, is hier geen wettelijke bepaling voor?

  Gewenste oplossing:
  Als ik uitgeschreven ben en als dit weer eens in de media komt, en dat er wat tegen gedaan wordt!

 6. Reply
  bolijnyk oktober 3, 2016 at 5:01 pm

  Titel van je klacht:
  verwijderen

  Mijn klacht:
  ben ze zat per dag zeker 50berichten ben het zat

  Gewenste oplossing:
  als fuckfinders verdwenen is uit mijn mail

 7. Reply
  bolijnyk september 12, 2016 at 2:06 pm

  Titel van je klacht:
  zootje

  Mijn klacht:
  wil geen lid worden met dit nep side

  Gewenste oplossing:
  als ik verwijderd word

 8. Reply
  Michiel augustus 23, 2016 at 2:40 pm

  Naam Datingsite:
  Fuckfinders

  Titel van je klacht:
  Afmelden

  Mijn klacht:
  Ik wil graag mijn datingaccount stopzetten

  Gewenste oplossing:
  Ik Ben niet tevreden

Leave a reply