Mysecretdate

Mysecretdate is een datingsite die je gebruikt om seksuele contacten op te doen. Je kunt de datingsite gebruiken als je single bent, maar ook als je een relatie hebt en graag vreemd wil gaan of als je samen met je partner een seksueel contact op wil doen. Het maakt niet uit wat voor seksueel contact jij zoekt, want iedereen mag lid worden van Mysecretdate.

Inschrijven bij Mysecretdate

Wil jij lid worden van Mysecretdate, zodat ook jij hier seksuele contacten op kunt doen? Dan kies je een gebruikersnaam en wachtwoord en laat je jouw e-mailadres achter op de website. Heb je dit gedaan, dan krijg je in de mailbox van dit e-mailadres een activatielink. Deze link gebruik je om jouw account te activeren. Heb je dit gedaan, dan kun je een profiel aanmaken en in contact komen met de andere leden van de website.

Anoniem daten bij Mysecretdate

Wil jij seksuele contacten opdoen via het internet, maar wil je dit absoluut niet onder je eigen naam doen? Maak je dan geen zorgen, want bij Mysecretdate date je volledig anoniem. Je chat namelijk niet onder je eigen naam, maar je kiest een fictieve nickname bij het aanmaken van een account. Kies je ook nog een onduidelijke of onherkenbare foto voor op je profiel, dan ziet niemand dat jij achter dit account zit.

De plus- en minpunten van Mysecretdate

Wie lid wordt van Mysecretdate, profiteert van enkele pluspunten:

  • De datingsite richt zich duidelijk op casual dating. Er zijn alleen mensen lid van de website die echt seksuele contacten op willen doen.
  • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven op de website.
  • Je kunt volledig anoniem daten op de datingsite.

 

Toch heeft de datingsite ook enkele minpunten. Het gaat om de volgende zaken:

  • Je moet geld betalen om berichten te kunnen sturen.
  • Er zijn fake profielen actief op de website.
  • Niet alle leden van de datingsite zijn actief. Er staan veel verouderde profielen tussen.

De kosten van Mysecretdate

Om berichten te kunnen versturen via deze datingsite, heb je credits nodig. Voor 10 credits betaal je 12,50 euro, ofwel 1,25 euro per credit/bericht. Voor 25 credits betaal je 25 euro, ofwel 1 euro per credit/bericht. Voor 50 credits betaal je 47,50 euro, ofwel 0,95 euro per credit/bericht. Koop je 150 credits, dan ben je het goedkoopst uit. In dit geval betaal je namelijk 0,85 euro per credit/bericht.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply